Geen standaard behandelplan, maar een aanpak op maat die aansluit bij je klachten en je hulpvraag.

Hoe werkt het?

Nadat je contact met ons hebt gezocht, verzoeken we je een uitgebreide vragenlijst in te vullen. De vragenlijst is zorgvuldig door ons team samengesteld zodat wij de benodigde informatie krijgen om het traject zo goed mogelijk te kunnen opzetten. Dan neemt een van ons contact met je op voor een intakegesprek. Deze persoon blijft tevens jouw contactpersoon tijdens het traject. Na overleg binnen ons zorgteam volgt een maatwerkplan met daarin de disciplines die het meest kansrijk zijn voor de behandeling van je klachten.

Natuurlijk kan het zijn dat er meer tijd nodig is dan we hadden ingeschat, of dat de inzet van andere disciplines dan wij je kunnen bieden nodig is.
Zien wij reden je door te verwijzen naar een collega, dan geven we dat ook aan. We zijn realistisch en jouw gezondheid staat voorop.

Intensief overleg en een continue afstemming tussen de verschillende behandelaars van het behandeltraject behoort tot onze standaardwerkwijze. Hiervoor worden geen extra kosten berekend; je betaalt alleen je consulten aan de betreffende behandelaars.

Voor wie is het?

Het Zorg op Maatplan is bestemd voor iedereen die gelooft in een multidisciplinaire aanpak en openstaat voor verandering van levensstijl (beweging, ontspanning, omgang met stress, voedingsstijl).

Spreken de deelnemende therapievormen je aan, dan is dit misschien iets voor jou. Het klachtenpalet is breed: van spierklachten tot maag-darmklachten, van nekklachten tot reumatische klachten, van overgewicht tot stress en burnout.
En dat is nog maar een kleine greep uit de vele klachten die we in onze praktijk zien.

Het klachtenpatroon vanuit verschillende invalshoeken behandelen is een heel effectieve aanpak gebleken.

Maak een afspraak