Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak bij de behandeling van complexe of onbegrepen klachten.

De oorzaak van je klachten kan zowel geestelijk als lichamelijk zijn en eigenlijk werken die twee altijd op elkaar in. Een mens zit nu eenmaal complex in elkaar. De visie op hoe lichamelijke en geestelijke klachten ontstaan en behandeld kunnen worden is niet overal in de wereld hetzelfde. Maar oosterse en westerse inzichten in gezondheid en gezondheidszorg komen steeds dichter bij elkaar. Dat vinden wij een mooie ontwikkeling. Het past in deze tijd om lichaam en geest als één geheel te zien en ook zo te behandelen. Bovendien zijn er klachten die volgens de reguliere westerse inzichten niet meetbaar zijn, maar wel merkbaar voor mensen die er last van hebben. Deze klachten worden vaak ten onrechte ‘vage’ klachten genoemd.

Omdat bij veel van dit soort klachten emoties en eerdere levensgebeurtenissen een rol spelen, verdienen ook die aspecten van je klacht aandacht. Net zo goed als de lichamelijke pijn en ongemakken die je hebt.

Zorg op Maat, zo noemen wij onze multidisciplinaire aanpak. Het is maatwerk omdat ieder mens uniek is en ieder mens een unieke benadering en behandeling van zijn klachten behoeft.

Onze disciplines:

We behandelen je klachtenpatroon vanuit verschillende invalshoeken.

Hoe werkt het
  • fysiotherapie

  • cranio sacraal therapie

  • haptotherapie

  • acupunctuur

  • voedingsadvies

Geen standaard behandelplan dus, maar een aanpak op maat die aansluit bij je klachten en je hulpvraag.

Maak een afspraak